FAST FRAKT 90KR. 14 dagers retur. Alle priser er inkl. mva.
Keiser Wilhelms gate 40, 6003 Ålesund

Våre 3 tips til vårgarderoben

En etterlengtet vår er i anmarsj. Solen varmer og snøen smelter. Og med det følger så klart et sesongskifte i butikken, og her bugner det av lyse toner, lette plagg og tynnere kvaliteter. Som alltid har vi masse lin, samt nykommeren ramie, bomull, viscose og en og annen 10% med silke. Men hvordan bygger man egentlig en praktisk og anvendelig vårgarderobe, med plagg som kan styles på kryss og tvers og anvendes til mange anledninger?

Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal investere i ved inngangen til en ny sesong, men her kommer i hvert fall våre 3 beste tips:

1 - Bygg basen

Og med det mener vi: invester i gode skjorter, gjerne i lin eller bomull. Lengre skjorter er kule alene, men også om du har behov for å kaste en bomullsgenser eller cardigan over. Vi har også lagt vår elsk på oversizede herreskjorter, som denne fra Line of Oslo:

Gode bukser er også et must, men å finne en som sitter pent, er god på og passer til garderoben kan være et kunststykke og man må bare prøve seg frem. Både jeans, cargo, chinos og lin bruker vi mye om våren, og vi har god erfaring med blant annet Mos Mosh, Katrin Uri og Bianco.

2 - Finn kjoler til flere anledninger

Det nærmer seg tiden for flagrende gavanter, i korte og lange varianter. Det man ønsker er gjerne å finne disse kjolene som kan pyntes til trengsel men samtidig kunne brukes på stranda med flip flops og solhatt. Dette har vi alltid i bakhodet når vi kjøper inn kjoler fra blant andre Katrin Uri, By Timo, Line of Oslo og 120% Lino, og i skrivende stund har vi et bredt utvalg av korte og lange, flagrende og klassiske, mønstrede og ensfargede kjoler.

3 - Strikk og jakker

Den nordiske sommeren kan by på både vind og vær, og en genser eller jakke kan aldri være for langt unna. I år er det vesten som ruler, og den er også et kjempepraktisk, varmende plagg i sommerhalvåret. Finn en som passer både til skjorter, bluser og kjolene dine. En deilig cardigan eller en myk bomullsgenser er heller ikke dumt. Bare sørg for at det er et plagg du kan ta med deg uavhengig av om du har kjole og skjørt, shorts eller bukse.

Du finner alle produktene under ulike kategorier her.